Passie voor smaak
wijn & olijfolie
Puur natuur
biologisch & zuiver
La bella Italia
De Marken & Toscane

Aanbevolen producten

Groot nieuws! Vinorie introduceert haar nieuwe wijnhuis: Azienda Agricola Cavallero Lorenzo

We zijn trots ons nieuwe wijnhuis te mogen presenteren: Cavallero. 

cavallero logo 1

 

De naam Cavallero, heeft een oude Spaanse oorsprong. De familie arriveerde halverwege de 16e eeuw, in 1556, in het gebied Alta Langa Astigiana in het zuiden van de Piemonte..

  

cavallero vini dalla spagna alla alta langa header2

In de 20e eeuw verkocht de familie zijn druiven en vinifieerde slechts een paar flessen voor gezinsconsumptie maar ze wisten al dat ze wijn wilden maken.

 

 

 

 

cartoline fascia2

Sinds de jaren 80 besloot de familie Cavallero om zich toe te leggen op de wijnproductie en werd het fundament gelegd tot wat de Azienda nu is. Hierbij werd de gemengde productie verlaten en concentreerden ze zich uitsluitend op de wijnbouw. Wijnen maken, bottelen en vermarkten. Een wijngaard gelegen tussen Cuneo en Asti in het diepe zuiden van de Piëmonte op de grens tussen twee provincies met een grote wijnbouwtraditie. Een wijnmakerij tussen aarde en lucht, met wijngaarden die hellingen uitdagen die tot 500 meter boven de zeespiegel stijgen. Een wijnmakerij tussen traditie en toekomst met duidelijke ideeën over wijn en wijnmaken met respect voor het land en het milieu.

We zijn trots om Cavallero exclusief in Nederland te vertegenwoordigen met haar volledige assortiment. Kijk nu in onze winkel en maak kennis met het mooiste dat de Piemonte te bieden heeft. Voor een fantastisch kennismakingspakket klik dan hier.

Vakantie 2022


Fiat-vakantie-ItalieBeste bezoeker,

De vakantieperiode is aangebroken, dat betekent dat we ook binnen de Vinorie met een beperkte bezetting werken. Geplaatste bestellingen in de periode van 5 augustus tot en met 21 augustus worden uitgeleverd in de week van 24 augustus.

 

Wij wensen u een hele fijne vakantie en geniet van al het mooie dat de zomer te bieden heeft en... blijf gezond!

Ciao,

Pieter-Jan