Passie voor smaak
wijn & olijfolie
Puur natuur
biologisch & zuiver
La bella Italia
De Marken & Toscane

Aanbevolen producten

Meld u nu aan voor de Cavallero wijnproeverij!

Beste bezoeker,

Na een lange periode zonder dat het mogelijk was een proeverij te organiseren heb ik een datum geprikt en heb weer een unieke plek gevonden.

Op één van de meest markante locaties van ‘s-Hertogenbosch laat ik je graag kennismaken met de mensen én de fantastische wijnen van Cavallero. Tijdens de volledig aangeklede proeverij komt de eigenaar van Cavallero over vanuit de Piemonte om zijn passie voor en kennis van de mooiste wijnen te delen.

Hieronder tref je de details van de avond aan.


Aankondiging wijnproeverij Cavallero

Entree: € 25,00 p.p. – incl. 10% wijnkortingsvoucher

Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot dus meld je snel aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (de reservering is definitief na bevestiging).

Graag tot dan!

Pieter-Jan Verbeek

 

 

Het is nu officieel!

De samenwerking tussen wijnhuis Cavallero en Vinorie is bekrachtigd.

20220810 222608

5 augustus jl. hebben we tijdens een bezoek aan wijnhuis Cavallero in Vesime (Piemonte) formeel de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Samen met Lorenzo Cavallero heb ik de contracten getekend die beide partijen de komende jaren aan elkaar bindt. We gaan samen de mogelijkheden ontdekken de Nederlandse markt kennis te laten maken met het volledige wijnassortiment van Cavallero.

Het plan is om tijdens een feestelijke proeverij op zaterdag 29 oktober Nederland kennis te laten maken met de wijnen van Cavallero. Houd de aankondigingen in de gaten om u hiervoor in te schrijven, het aantal plaatsen is beperkt.