Passie voor smaak
wijn & olijfolie
Puur natuur
biologisch & zuiver
La bella Italia
De Marken & Toscane

Aanbevolen producten

La Primavera 2021
La Primavera
€ 52,95

10 jaar Vinorie

Vanaf een wijnproeverij in De Marken tijdens onze vakantie en een eerste voorzichtige voorraad op zolder ben ik nu trots op 10 jaar Vinorie met nog steeds diezelfde passie en bevlogenheid. Ik ga voor de komende 10 jaar!!! Ik hoop je snel weer te zien tijdens een wijnproeverij.

 

Klik hier voor een bijzonder jubileumaanbieding!!!

10 jaar Vinorie

 

 

Vinorie introduceert een nieuwe olijfolie: Paccaolio

Il Conventino introduceert een nieuwe smaak in haar olijfolie lijn: Paccaolio

Paccaolio Conventino Rinci PaccasassiZoals u wellicht weet beschikt de Vinorie over een aantal heerlijke olijfoliën met een bijzondere smaakbeleving zoals de reeks met basilicum, limoen en sinaasappel daar vindt nu een uitbreiding op plaats. Il Conventino is een samenwerking aangegaan met Rinci - Meravigle di Gusto. Uit deze samenwerking komt een bijzondere en zeer gelimiteerde extra virgin olijfolie voort: de Paccaolio.

De Paccaolio is een olie die is verrijkt met zeevenkel; paccassassi del Conero met een vleugje heerlijk frisse citroen. 

Zeevenkel 2Wilde zeevenkel groeit spontaan langs de kusten van de Middellandse Zee en Noord-Europa. De handel bloeide tot het einde van de negentiende eeuw op het oude continent en het gebruik ervan heeft een lange historie. Shakespeare noemt het ook in zijn King Lear. De consumptie van zeevenkel was vooral populair onder zeevarenden om scheurbuik te voorkomen, dankzij de rijkdom aan vitamine C. Het heeft ook uitstekende voedingskwaliteiten en bevat heilzame stoffen voor het lichaam: polyfenolen en omega-3-vetzuren. De botanische naam Crithmum komt van het Oudgriekse 'krithe' dat gerst betekent vanwege de overeenkomst van de vrucht met een gerstekorrel.

 

Bron afbeelding: Alvesgaspar - CC BY-SA 3.0

 

 

De olie wordt gekenmerkt door een zilte kruidige smaak die uitstekend combineert met bijvoorbeeld visgerechten als zalm maar ook geweldig bij klassieke tomaat-mozzarellagerechten.

Vinorie heeft een zeer gelimiteerde oplage van de Paccaolio weten te reserveren voor de Nederlandse markt klik hier voor de bestelpagina

Vinorie’s Grand Slam wijnaanbieding

Vinorie is trots sponsor van Honk- en softbalvereniging Gryphons in 's-Hertogenbosch. Om het einde van het seizoen te markeren heb ik een bijzondere aanbieding samengesteld:

 

GryphonsVanuit de wijngaard van Vignano uit Certaldo in de Toscane komen deze prachtige en krachtige volledig biologisch-dynamische rode en witte wijnen.

Het pakket bestaat uit de topwijnen uit het Chianti Classico gebied, te weten een tweetal flessen Super Tuscan Merlino, de onvolprezen Il Primo, een tweetal flessen Viognier Primavolta en de heerlijke Senio.

De normale prijs van dit pakket bedraagt € 120,70 nu slechts:

€ 99,95!

Maximaal 3 pakketten per klant. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, Prijzen zijn excl. verzendkosten.

Indien u belangstelling heeft voor Vinorie's 'Grand slam’ klik dan hier.